Klacht: Thermen Zen White Lotus box van Tjox

op 17 december 2017 over Tjox.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 17 november bestelling geplaatst en met Ideal betaald. Week later melding dat box uitverkocht was. Aankoopbedrag zou binnen 10 dagen terug gestort worden. Inmiddels al telefonisch contact gehad en via email, no reply reactie gekregen. Later via Messenger Facebook contact gezocht.
Ze beloven dat het goed komt maar kunnen niet aangeven wanneer. Al met al zijn de berichten die ik overal lees niet bemoedigend. Dinsdag 19 december heb ik als deadline gegeven voor terugstorten aankoopbedrag. Ben benieuwd welke smoezen ze deze keer hebben? Maar tot op heden dus nog steeds mijn geld niet terug!

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk mijn aankoopbedrag terugstorten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tjox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tjox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DebbyL77