Klacht: Krimpen kleding

Jules Blokhuis op 23 mei 2023 over The Sting in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij wil ik u graag op de hoogte stellen van een recente aankoop die ik enkele weken geleden heb gedaan bij de vesteging in Breda. Het betreft de Linnen Pants van het gerenommeerde merk Hallinger. Na de aanschaf heb ik de broek echter niet gedragen. Pas toen ik besloot om de broek te wassen, raadpleegde ik het etiket en ontdekte dat deze op een temperatuur van 30 graden Celsius moest worden gewassen. Uiteraard heb ik mij aan deze voorschriften gehouden.

Helaas constateerde ik na het drogen van de broek in de buitenlucht dat deze aanzienlijk is gekrompen in lengte, namelijk met 5 centimeter. Dit was een zeer teleurstellende ervaring voor mij en wekte bij mij de indruk van een gebrek aan professionaliteit bij de fabrikant van deze broeken, gezien de onjuiste informatie op het etiket.

Gewenste Oplossing:

Ik verzoek vriendelijk om de informatie op het etiket te herzien en ik zou het op prijs stellen als er mij een nieuwe Linnen Pants van Hallinger in maat XL opgestuurd kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar The Sting over deze klacht.

Bericht van The Sting

4 maanden geleden - Hi Jules, Wat zonde dat de broek is gekrompen in de was. Uiteraard geen probleem om met de broek en betaalbewijs (kassabon of pin afschrift) terug te gaan naar een store bij jou in de buurt. Daar zal onze collega je verder helpen met een passende oplossing. Je feedback zullen we uiteraard delen met de juiste afdeling. Mocht je nog verdere vragen hebben, mag je altijd contact opnemen met onze Customer Care afdeling 020-3412650 Met vriendelijke groet, Femke Customer Care

Alle klachten die gemeld zijn door Jules Blokhuis