Klacht: Testproduct niet ontvangen

op 19 oktober 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had me opgegeven om pruducten te testen waarna ik ze mocht houden. Op 7 oktober 2016 ontving ik vol blijdschap een mail dat mijn aanvraag was goedgekeurd. Ik mocht kiezen uit 7 producten en ging voor de nieuwste samsung TV. Vulde alles in het zou bezorgd worden. Ik wachtte een week vol spanning, vertelde ieder er vol blijdschap over. Helaas tot heden niet mogen ontvangen. :(( Ergggg teleurstellend.

Gewenste Oplossing:

Ik wens hem graag te ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S.van Reede