Klacht: Terugstorten geld na ophalen product loopt stroef

op 09 februari 2018 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat een product vanwege transport diverse mankementen had, besloten het product op te laten halen. Dit is een week geleden gebeurd. Nog steeds geen retourgeld gehad. Diverse telefoontjes gepleegd. Er is blijkbaar vanuit het magazijn nog geen bevestiging binnen! Belachelijk! Een week na dato! Ze kunnen het magazijn ook niet even bellen voor die bevestiging! Belachelijk! Ik heb geen product meer, ik wil mijn geld terug! Vandaag!

Gewenste Oplossing:

Terugstorten aankoopbedrag , vandaag!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cmmhuv