Klacht: terugbellen is lastig

op 11 september 2018 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdagavond laat te horen gekregen dat Guidion contact met ons op zou nemen. Zaterdag bellen ze inderdaad mijn vrouw die geeft aan bel mijn man even. Een boel zuchten en steunen en toen zou ze het doen. Ik ben inderdaad gebeld door een onbekend nummer hoorde niks na 10 seconden verbinding verbroken en een seconde later een sms met we hebben u niet kunnen bereiken. Gister hebben ze contact geprobeerd op te nemen alleen zat mijn vrouw in een vergadering. Vandaag hebben ze weer gebeld en nu bij mijn vrouw 10 seconden niks en gelijk een sms met we hebben u niet kunnen bereiken.

Gewenste Oplossing:

Als er een afspraak ingepland kan worden en deze afspraak ook nagekomen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guidion

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guidion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dwergkonijn