Klacht: Terugave beloofde centen.

op 27 juni 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na reservatie in Westende voor de prijs van 170 euro .2 nachten .kwamen INEENS PRIJZEN die het bedrag verdubbelde 334 euro om precies te zijn .Ik heb het resort in Westende gebeld ze gingen akkoord en hebben geannuleerd.Ze verzekerde mij dat ik de 170 euro terug kreeg maar die ik zelf moest regelen met Booking .com. Deze zeiden dat ik moest annuleren bij Booking.com en dan ze het zouden voorleggen in Westende ??? Ik heb nog steeds niets gehoord nog gezien van onze centen .Niet eerlijk.

Gewenste Oplossing:

Als het beloofde geld is terug gestort .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jglmh