Klacht: terug geven van je eigen geld

op 13 juli 2015 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn naam is kevin schuring.

Ik heb een 177 euro teveel betaald aan vodafone …na verschillende telefoon gesprekken en toezeggingen en daarbij alles bij elkaar 50euro in de wacht te hebben gestaan heb ik het na een maand nog niet terug ontvangen… henriette van de afdeling betalingen en haar leiding gevende die niet aan de telefoon wilde komen waren daarnaast ook zeer ontvriendelijk… ik hoop dat vodafone nu snel wat aan zijn problemen gaat doen

Gewenste Oplossing:

Dat ik nu binnen 24 uur mijn geld ontvang na alle leugens en gelul op de belvloer bij vodafone... die 50 euro ook extra overboeken dan gaan ze netjes met de klanten om

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kevinenvera1234