Klacht: Temperatuur aan boord

op 09 augustus 2017 over Tui in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,
Zaterdag 5 augustus heb ik met Tui gevlogen naar Burgas. Wat viel de vlucht mij tegen. Het was super koud in het vliegtuig, ondanks dat ik de airco dichtgedaan had. Op een gegeven moment heb ik dit gemeld bij de stuwardes, zij heeft dit doorgegeven maar helaas. Ik heb er een flinke verkoudheid aan overgehouden en kou gevat waardoor ik na 3 dagen vsn mijn vakantie kon genieten. 3 verloren dagen van mijn vakantie waar ik bijna 1 jaar voor heb moeten sparen.
Met vriendelijke groeten,
Farida Bakridi

Gewenste Oplossing:

Behaagelijke temperatuur in het vliegtuig

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tui

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tui nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door @burgas5817