Klacht: Telefoon te lang weg ter reparatie.

op 25 juni 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Samsung Galaxy S6 10 Juni verstuurd en op de site stond dat het onderhoud startte op 14 juni en ja, het is nu al de 25ste. Ik weet niet hoelang het zou moeten duren, zeker sinds ze al 15 dagen blijkbaar aan het repareren zijn. Dit is gewoon belachelijk, het is teleurstellend dat het zo lang duurt en je gewoon geen updates meer krijgt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik kan weten of mijn mobiel gemaakt is en terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-Repair.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-Repair.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FadimeYB