Klacht: te late bezorging

op 19 september 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb een wasdroger gekocht bij mediamarkt de verkoper verzekerde mij dat ik een sms zou krijgen met de exate levertijd bijv tussen 16.00-18.00 uur ik voeg de verkoper of ze daadwerkelijk tussen deze tijden zouden komen zeker weten zei d verkoper nou de volgende dag was er nog niemand om 18.00 uur maar kreeg een telefoontje om 18.15uur dat ze het niet zouden redden maar 1 a 1/12 uur vertraging hadden waardoor ik weer een uur of 2 uur van mijn werk vrij moest nemen waar trouwens mijn baas niet echt blij mee is heb nu al 2x een klacht ingediend via de klachtlijn van mediamarkt zelf maar tot op heden geen enkele reactie

Gewenste Oplossing:

ik zou graag een compensatie tegemoet willen zien

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vural