Klacht: te laat bezorgen van de krant

op 30 mei 2020 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sinds twee maanden komt mijn krant niet of veel te laat. Ik heb de bezorger aangesproken en gezegd dat hij voor 7 uur in de bus moet zitten. Hij had van allerlei smoesjes maar u kunt begrijpen dat ik s’avonds geen krant meer nodig heb. Ik kijk het nog even aan. anders zeg ik de krant op.

Gewenste Oplossing:

voor 7 uur in de bus en niet 2 keer maar iedere dag!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door meekeren