Klacht: Tablet kado bij 3 jaar Contract

op 23 januari 2014 over Eneco Zuid Nederland B.V. in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben overgestapt na e on voor 3 jaar en zou een tablet krijgen van 270 tot 290 euro .Kreeg ik een tablet van yarvik die het niet doet . Nagekeken op google kost deze tablet bij de mediamarkt 75 euro .Als ik een contract van 1 jaar had genomen kreeg ik 80 euro korting .

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht gewoon een goede tablet in die prijsklasse (ong 280 euro) of zet mijn contract maar om in 1 jaar met 80 euro korting. Stuur ik tablet weer terug.Verwacht er niet veel van maar hoop het beste .
Gr Paul

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eneco Zuid Nederland B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Eneco Zuid Nederland B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eneco Zuid Nederland B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Eneco Zuid Nederland B.V. in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Eneco Zuid Nederland B.V. een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Tablet Yarvik