Klacht: Suoer Slecht Ervaring

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Banden concurrent is helemaal een drama voor mij geweest. Banden besteld op 29-04 -2020 met een garantie voor volgende dag levering en laagste prijs garantie en allebei niet waar want :
1. Het is Vandag 13 Mei en mijn banden nog niet opgeleverd en daar voor rik heb 34 mails over gestuurd (ik heb ook bewijs van) en zijn telefonisch niet te berieken (door Corona), wat echt een ONZIN is. Maar tot nu toe geen duidelijk antworrd over mijn bestelleing en elke keer ik hoor :komt er aan.
2. Hun laagste prijs garantie is helemaal niet waar want die zelfde band is in winkel zelf goedkoper dan wat ze hebben met laagste prijs garantie verkocht aan mij. Tweede is dat ze hadden zelf die prijs om laag gedaan op hun website en geven ze mij die verschil niet terug , en na ik heb die melding gemaakt , ze hadden prijs om weer verhoogd , Erg slecht ervaring van deze spelletje door hun. NIET HAPPY

Gewenste Oplossing:

Ze moeten me minimaal 25% compensatie geven op mij koop

Alle klachten die gemeld zijn door Kunal