Klacht: wijziging vluchtgegevens Reserveringsnr. 1813134

Mia Trigallez op 23 februari 2013 over SunWeb in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zijn erg boos zijn over de wijziging van de vluchtgegevens van onze vakantiereis.
Wij hebben opeens een e-mail gekregen met de wijziging van de vluchtgegevens nadat wij de volledige vakantiesom hadden betaald. (deze reis betreft geen actie of aanbieding)

Het komt zelfs zo bij ons over dat de vluchtgegevens al langer bekend waren bij Sunweb. Volgens customer service is dit probleem veroorzaakt door Transavia en o.i. moet het probleem opgelost worden door Sunweb met Transavia. Het probleem moet niet doorgeschoven worden naar ons.

Zoals u hopelijk kunt begrijpen is het onacceptabel dat je een reis boekt voor 11 dagen en er 9 dagen van overblijven.

Dat je 1 dag verliest is nog te begrijpen maar 2 dagen niet. Wij betalen voor 11 dagen!! Door customerservice werd opgemerkt dat het 10 nachten betreft maar wij hebben geen 10 nachten geboekt maar 11 dagen.
We zien uw reactie op korte termijn tegemoet.

Hoogachtend,

Marko Ramp en Mia Trigallez

Gewenste Oplossing:

Een mogelijke oplossing is om op de heenreis een ochtendvlucht te krijgen of op de terugreis een avondvlucht.
De oplossing is niet dat wij onze vlucht zelf kunnen regelen bij Transavia met een tegemoetkoming van € 100,-- p.p. van SunWeb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar SunWeb over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door SunWeb in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat SunWeb een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van SunWeb

10 jaren geleden - Geachte heer Ramp en mevrouw Trigallez, Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw vluchttijden zijn veranderd, waardoor u minder tijd op de vakantiebestemming heeft. Charterluchtvaartmaatschappijen hebben te allen tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in uw vluchtschema. Om deze reden informeren wij onze klanten ook nadrukkelijk dat een vluchttijd nooit garantie geeft en deze altijd kan wijzigen. Daarnaast zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. De geboekte reis wordt altijd in hele dagen aangegeven. Een 8-daagse reis kan op de eerste dag van vertrek bijvoorbeeld beginnen met een vertrek om 23.00 uur en op de achtste dag eindigen met een aankomst om 08.00 uur. In dit voorbeeld is een 6-daags verblijf met zowel een reisdag heen als terug toch ook een 8-daagse reis. Dit is een algemene werkwijze, aangezien tijden van chartervluchten te allen tijde nog kunnen wijzigen. Sunweb Vakanties neemt hierin dan ook geen uitzonderlijke positie in. Neemt uiteraard niet weg dat wij het jammer vinden dat u hierin teleurgesteld bent. Met vriendelijke groet, Sunweb

Alle klachten die gemeld zijn door