Klacht: storing wissel vanaf halte nootdorp

op 13 mei 2017 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik moest dinsdag 9 mei 2017, met mijn vriendin komen voor een best wel belangrijke afspraak na te komen in Den Haag, vanwege een rechtzaak bij een tuchtcommissie, en de metro stopte gewoon bij Nootdorp, iedereen moest er uit en de metro reed toch door, ondanks de wisselstoring, er zou vervangend vervoer komen maar na een half uur was er nog niets, ik ben maar terug gegaan, omdat ik toch te laat zou komen….dit geintje heeft me 30 euro gekost, en een hoop werk om alles alsnog te kunnen regelen

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld vergoed krijg, vanuit Hellevoetsluis naar denhaag voor niets is niet echt goedkoop, nu moet ik namelijk nog een keer er heen...en ik schud het niet zomaar uit me mouw, zeker niet als de volgende rit waarschijnlijk zo\'n 40 euro gaat kosten...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marco Lotter