Klacht: Storing bovenleiding bussen ingezet maar me hond mag niet in de bus.

Davidvandijk op 11 september 2021 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moet van Tilburg na Vlaardingen en er is storing aan de bovenleiding tussen Rotterdam en Vlaardingen nu zet de NS bussen in maar ik reis met me hond en daar heb ik ook netjes een kaartje voor gehaald en die mag niet mee in de bus . Dat wil dus zeggen terwijl ik heb betaald voor mij en me hond dat we moeten lopen na Vlaardingen 12 km. dit kan toch niet terwijl ik betaald heb.

Gewenste Oplossing:

Taxi van Rotterdam na Vlaardingen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Davidvandijk