Klachten over store.steampowered.com

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over store.steampowered.com en kunt u zien welke klachten store.steampowered.com reeds opgelost... Lees meer >

Statistieken van store.steampowered.com in de categorie Internet Games

9 klachten gemeld
2.1 /10
16 stemmen
16

Tijdslijn

ik heb geen acces meer tot mijn steamacount christel129...dus probeer ik het paswoord te resetten. Dit is onmogelijk omdat steam mijn account niet vindt??? Enige tijd geleden heb ik een game gekocht, dus aan de hand van mijn creditcard gegevens... Lees meer

nou ik had dus een accaunt gemaakt en daar had ik counter-strike: global offensive gekocht voor $14 en toen had ik heel veel lol in maar sinds dat mijn computer raar ging doen en nu heb ik hem weer aan... Lees meer

steam account gehackt/geen support terug

Klacht van op 07 oktober 2017 over store.steampowered.com in de categorie Internet Games

hallo, mijn steam account; https://steamcommunity.com/profiles/76561197992851303 is zo'n 5 maanden geleden gehackt door (waarschijnlijk een syrische hack groep) nu heb ik hierover echt verschrikkelijk veel over gemeld, bij steam, maar heb nooit wat terug gekregen. nu is die steam support al zo... Lees meer