Klacht: Stilzwijgend verlengen is een doodzonde!!

op 27 januari 2014 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik ben opgelicht met mijn auto (kunnen zij niks aan doen) voel ik me nu wederom opgelicht door de ANWB. Eind november werd mijn auto na 1 jaar dienst al afgekeurd waardoor ik zonder auto kwam te zitten. Fijn hoor.. maar nu komt het mooie; De ANWB heeft daar schijt aan en schrijft gewoon opnieuw 100 euro af en zit je met een ketting weer vast voor een jaar. En dat terwijl ik niet eens een auto heb!

Ik heb inmiddels een schijthekel gekregen aan deze club met haar sneaky praktijken m.b.t. het stilzwijgend verlengen van het lidmaatschap. Ten eerste wisselen mensen niet op ‘vaste tijdstippen’ van auto en ten tweede is het een manier om mensen gedwongen langer aan je te binden. Stilzwijgend verlengen. Afbranden dat ANWB. Schuilend achter het vereniging wezen. Nooit meer ANWB voor mij!

Gewenste Oplossing:

Maandelijkse opzegtermijn van 1 maand na een start contract van 1 jaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door de Graaff