Klacht: sticker over oude prijs

op 21 juni 2016 over JPS in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik koop altijd jps shag nou zit er over de oude pakjes gewoon een sticker .geplaats van 9.95 terwijl het een oud pakje is en er onder de sticker 8.90 staat. vind dit echt stelen van de mensen en geen goede reclame van jps . er blijken ook klachten te zijn van supermarkten omdat die te horen krijgen dat wij dus belazerd woorden. volgens de supermarkt woord er niet gereageerd op die klacht tegen over jps. schande . ik vind dat jps de mensen met de oude pakjes en sticker de 1.05 die extra betaald is horen te verrekenen met de shag van de oude prijs onder de sticker ik zelf heb de lege pakjes bewaard dus die kunnen ze zo krijgen.,

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als jps toe geeft daqt dit niet had mogen gebeuren en dat die stickers eraf gaan en wij onze 1.05 terug krijgen bij bewijs van leeg pakje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kruimmel