Klacht: Sms-info en servicenummers

op 13 januari 2014 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor het abonnement in werking trad hebben mijn kinderen per ongeluk gereageerd op een reclame. Mijn kinderen hebben met mijn telefoon naar een 0900 nummer gebeld. Hierdoor heb ik veel smsjes van dit 0900 nummer gekregen. Toen ik op de facturen keek, waren mijn sms kosten erg hoog. Per sms wat ik ontving, moest ik 2 euro betalen. Ik heb contact opgenomen met Vodafone om de smsjes van het 0900 nummer te stoppen. Het is pas na een paar maanden stopgezet. De maandfacturen kunt u in de bijlage terugvinden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het geld, wat ik heb betaald aan de smsjes die ik ontvangen heb, teruggestort willen krijgen.
Het gaat om de bedragen in de bijlage. Daarnaast heb ik nog een bedrag afgeschreven gekregen. Dat bedrag is 70 euro. Ik heb hier alleen geen factuurbewijs van.
Het gaat dus om een totaalbedrag van 210 euro.

Alle klachten die gemeld zijn door FadaouNejjari