Klacht: Slechte service bij garantie Sonos

op 27 juni 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb Sonos Play 5 drie maanden in gebruik. Een box valt uit. Mediamarkt kon niet helpen en adviseerde mij Sonos te bellen. Die ontdekten dat de box kapot is en ik recht heb op een nieuwe. Twee keuzes: zelf opsturen of via Mediamarkt omwisselen. Dat laatste leek mij het handigst. Niets is minder waar! Exact 1 uur aan de balie van de klantenservice gestaan. Omruilen was geen optie hoewel er nog 6 op voorraad stonden. Deze box werd voor reparatie aangeboden. Met het casenummer van Sonos deden ze niets. Mediamarkt gebeld om een klacht in te dienen maar die namen ze niet aan. Dat kon alleen over on-line winkelen. Voor een klacht moet je naar de klantenservice van de winkel. Maar daar gaat de klacht nu juist over!

Gewenste Oplossing:

Ik wil een nieuwe box geleverd krijgen zoals Sonos met mij heeft afgesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joris S