Klacht: Slechte bloemen en service van Flowerservice.nl uit Boekel

op 03 juni 2017 over fleurop.nl in de categorie Bloemen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een duur boeket van een vriendin. De pioenrozen zijn niet open gegaan. Niet één! Ik heb meerdere malen opnieuw aangesneden maar ook dat hielp niet. Ondanks dat ik bewijs heb met foto’s zegt Flowerservice dat ik te laat ben met mijn klacht. Een tegoedbon van 7,50 is geen goede service .

Gewenste Oplossing:

aankoopbedrag terug storten aan de aanvrager!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar fleurop.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door fleurop.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat fleurop.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

fleurop.nl

Heeft op 26 juni 2017 om 11:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 26 juni 2017 om 11:40 geantwoord

Het is verwarrend omdat flowerservice vaak de naam fleurop gebruikt Bijvoorbeeld voor boeketten. Flowerservice zal de klacht niet oplossen. Jammer zo'n slechte service. Zeker omdat ze bloemen stuurden die veel te vroeg zijn geplukt en daar niet tot bloei kwamen. Ik zal nooit iets bij flowerservice bestellen!

Alle klachten die gemeld zijn door peter dek