Klacht: Slecht werkende internet

op 11 mei 2020 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de laatste tijd doet het internet 4g zo slecht, ben er helemaal flauw van betaal 60 euro in de maand en werkt internet niet zoals het hoor, laad heel langzaam net als of je bundel op is, maar dat is dus niet het geval. Als alle providers er nu last van hadden kon ik misschien een link leggen, maar mijn man heeft kpn en die werkt eigenlijk altijd top.

Gewenste Oplossing:

Als mijn internet 4g weer optimaal werkt!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stefpablo