Klacht: slecht verkoper tilburg

op 05 mei 2017 over Nuva Keukens in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik krijg niet wat ik heb gekocht. op hun showroom staan een concept van de keuken. de keuken met twee verlichting planken. maar ik acht komen hun geeft mij een normaal planken zonder verlichting. dat vind ik heel vervelen. en de verkoper zei zelf weet ook niet waarom. maar alles te laat . ik heb toch handtekening gezetten.

Gewenste Oplossing:

nu niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nuva Keukens

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nuva Keukens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zhidatour