Klacht: Slecht Netwerk Vodafone

op 30 januari 2014 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik Heb een 4G abonnement van Vodafone. Die maandelijks toch best wat kost. in de tijd dat ik het nu gebruik heb ik nog maar 1 keer in beeld gezien 4G. Meestal heb ik GPRS in beeld. Zelfs van het 3G netwerk maak ik zelde gebruik. Woon in Soest en de dekking is hier dus bagger. Ben niet de enige die dit probleem heeft met Vodafone. Iedereen met slecht bereik die blijkt Vodafone te hebben hier in de buurt. Een van de duurste providers maar wel het slechtste netwerk. Dit verwacht je van goedkope providers.

Als je contact met Vodafone opneemt krijg je alleen te horen dat je je telefoon moet resetten of een andere simkaart moet bestellen. Nooit ligt het aan het netwerk!

Wij zijn kalnten en hebben recht op iets waar we voor betalen. Uiteindelijk betalen we jullie salaris dus een beetje service is wel op zijn plaats.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij compenseren zolang ik niet of nauwelijks kan internetten via 3g of 4g. Ik betaal toch voor 3g en niet voor een gprs netwerk.

Alle klachten die gemeld zijn door robin_sch