Klacht: Slecht en in de zeik genomen

op 03 juli 2019 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

nadat ik een wasmachine bij Mediamarkt had besteld kreeg ik een datum en afspraak van Dynalogic. ik ben daar de hele dag voor thuis gebleven. ze zouden tussen 12:30 en 15:30 komen. toen er om 19:00 nog niks geleverd was ben ik gaan kijken wat er aan de hand was en kwam erachter dat zij beweerde dat ik niet thuis was! ze hebben notebene wel de moeite genomen om wel een foto van mijn voortuin te maken om te bewijzendat ik niet thuis zou zijn! SCHANDALIG! heb hier over gebeld en word hier gewoon niet serieus in genomen en ik zou het klopjeaan de deur wel niet gehoord hebben.
ik heb mijn bestelling geannuleerd en wil nooit meer bij Mediamarkt iets bestellen zolang Dynalogic de vervoerder is!

Gewenste Oplossing:

NIET!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door c.v.d.l.