Klacht: Sigaretten jps

op 15 mei 2020 over JPS in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een woensdag sigaretten gekocht pakje van 11 euro maar de sigaret is niet te roken zo vies terwijl ik altijd jps rook nooit een probleem maar deze is echt smerig maar betaal 11 euro voor een pakje wat vies is en de inhoud valt er gewoon uit shag wat erin zit is heel droog

Gewenste Oplossing:

Zou graag willen weten hoe dat kan en wat ze hieraan gaan doen ik ben 11 euro kwijt aan een pakje dat niet te roken is

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PKlaver