Klachten over Seats and Sofas

Heeft u een klacht over Seats and Sofas? Meldt u deze dan direct bij Seats and Sofas via onderstaande link ‘Bezoek onze website’. Seats and Sofas... Lees meer >

61% van alle klachten opgelost. Nog 1 klachten nodig voor een plaats in de categorie Meubelwinkels

61%
49 klachten gemeld
17 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
30 klachten opgelost
1.4 /10
18 stemmen
18

Anulering

Klacht van anil91 op 11 april 2024 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Geachte, Ik heb bij seat sofa bankstel gekocht.Na 2 uur besloot ik aankoop annulering. Ik ging bij filiaal. .Ik zei aankoop wil annuleren.ik Had 800 euro betaald. die rest bij levering.Ze hebben mij gezegd als u annuleert betaalt u 30%... Lees meer

Compliment van Mariama Idbella op 13 januari 2022 over Seats and Sofas

Goedemiddag Ik wil jullie nog heel erg bedanken voor jullie hulp het is al opgelost bij Seats en sofa hartelijk dank vriendelijke groeten mevrouw idbella

10

Compliment van Ejjaad op 17 november 2021 over Seats and Sofas

Dank voor de reactie en begrip. Er is afgesproken dat ik de koopsom teruggestort krijg. Daar ben ik erg blij mee en kan verder met de zoektocht naar een geschikte bank. Nogmaals bedankt voor het gesprek. Na zo een tijd erg gewaardeerd.

8

Compliment van Becss op 17 november 2021 over Seats and Sofas

Heel vriendelijk gebeld, en excuses aangeboden. Ook meerdere malen gebeld over de update van de bank! Heel erg bedankt.

10

Compliment van Dorkas 15 op 08 december 2021 over Seats and Sofas

Ik ben akkoord met de geboden oplossing.
Jammer tot nu toe heb nog niet de bank en de stoel ontvangen.
Zo ik will het geld terug.

10

Compliment van Lizziewright op 08 september 2021 over Seats and Sofas

Telefoonnummer 0703990179/ordernummer 1010-10430798/klantnummer 1000-999118634

9

Compliment van J E T Brouwer. op 21 juni 2021 over Seats and Sofas

Ik vind de geboden oplossing prima en hoop dat het direct gerepareerd kan worden.

8

Compliment van Stork op 15 juni 2021 over Seats and Sofas

Mail ontvangen met de afspraken, zodoende kan hier op terug worden gekomen mocht niet niet lopen zoals besproken.

Fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen, jammer dat het niet direct zo ging.

Voor de nieuwe bank gaan wij hoogst waarschijnlijk weer naar Seats and Sofas. Met de opgedane kennis zullen wij er alles aan doen om herhaling te voorkomen en duidelijke (schriftelijke) afspraken maken op voorhand.

8

Compliment van Alettajager op 27 april 2021 over Seats and Sofas

We mogen met heel veel korting een nieuwe bank uitzoeken. Weer heel tevreden

9

Compliment van Geflest96 op 29 april 2020 over Seats and Sofas

het is alsnog keurig opgelost! De bank is wederom in kleinere delen gebracht en terplaatse weer in elkaar gezet. Top mensen die langs kwamen en keurig alles naar tevredenheid achtergelaten. Dank!

9

Compliment van op 15 augustus 2019 over Seats and Sofas

Absoluut akkoord. Zit dit te typen op de leenbank, wat ook een top aanvulling is op de geboden oplossing.
We zijn ook erg snel opgebeld na de geboden oplossing, al werd het helaas ietwat opgeschort door de telefonische problemen bij hen. Dat terzijde, zeer content!

8

Compliment van op 24 mei 2019 over Seats and Sofas

Klacht is opgelost heb alsnog 10delig Huishoudpakket gekregen.
Dank u wel.

7

Compliment van op 31 mei 2019 over Seats and Sofas

Ik ga akkoord wanneer mijn banken op tijd in mijn huis zou zijn bedankt voor u zorg.

8

Compliment van op 15 februari 2019 over Seats and Sofas

Ben tevreden met de oplossing die mij aangeboden is.

8

Compliment van op 20 november 2018 over Seats and Sofas

Seats and sofa hebben ons de keuze geboden om een nieuwe bank uit te zoeken. en dat hebben we gedaan. We zijn tevreden met deze oplossing!

8