Klachten over Seats and Sofas

Heeft u een klacht over Seats and Sofas? Meldt u deze dan direct bij Seats and Sofas via onderstaande link ‘Bezoek onze website’. Seats and Sofas... Lees meer >

94% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 2 in Meubelwinkels

94%
118 klachten gemeld
1 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
112 klachten opgelost
2.5 /10
50 stemmen
50

Foute levering

Klacht van op 16 juli 2021 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Vandaag zou het bankstel waar mijn schoonmoeder 6weken op gewacht heeft bezorgd worden . Bij het uitpakken bleken de banken niet dezelfde kleur te hebben. Contact opgenomen met Seat en Sofas, dit contact vond ik zeer klantonvriendelijk! Beide banken... Lees meer

Compliment van Lizziewright op 08 september 2021 over Seats and Sofas

Telefoonnummer 0703990179/ordernummer 1010-10430798/klantnummer 1000-999118634

9

Compliment van J E T Brouwer. op 21 juni 2021 over Seats and Sofas

Ik vind de geboden oplossing prima en hoop dat het direct gerepareerd kan worden.

8

Compliment van Stork op 15 juni 2021 over Seats and Sofas

Mail ontvangen met de afspraken, zodoende kan hier op terug worden gekomen mocht niet niet lopen zoals besproken.

Fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen, jammer dat het niet direct zo ging.

Voor de nieuwe bank gaan wij hoogst waarschijnlijk weer naar Seats and Sofas. Met de opgedane kennis zullen wij er alles aan doen om herhaling te voorkomen en duidelijke (schriftelijke) afspraken maken op voorhand.

8

Compliment van Alettajager op 27 april 2021 over Seats and Sofas

We mogen met heel veel korting een nieuwe bank uitzoeken. Weer heel tevreden

9

Compliment van Geflest96 op 29 april 2020 over Seats and Sofas

het is alsnog keurig opgelost! De bank is wederom in kleinere delen gebracht en terplaatse weer in elkaar gezet. Top mensen die langs kwamen en keurig alles naar tevredenheid achtergelaten. Dank!

9

Compliment van ZijlstraJ op 15 augustus 2019 over Seats and Sofas

Absoluut akkoord. Zit dit te typen op de leenbank, wat ook een top aanvulling is op de geboden oplossing.
We zijn ook erg snel opgebeld na de geboden oplossing, al werd het helaas ietwat opgeschort door de telefonische problemen bij hen. Dat terzijde, zeer content!

8

Compliment van Fightlady op 24 mei 2019 over Seats and Sofas

Klacht is opgelost heb alsnog 10delig Huishoudpakket gekregen.
Dank u wel.

7

Compliment van Arie1982 op 15 februari 2019 over Seats and Sofas

Ben tevreden met de oplossing die mij aangeboden is.

8

Compliment van Linda Verhoeven op 20 november 2018 over Seats and Sofas

Seats and sofa hebben ons de keuze geboden om een nieuwe bank uit te zoeken. en dat hebben we gedaan. We zijn tevreden met deze oplossing!

8

Compliment van leny van creij op 07 november 2018 over Seats and Sofas

Ja met deze oplossing kan ik me vinden en ze hebben persoonlijk contact gezocht met mij en ze lossen het op

10

Compliment van Lotkerk op 24 oktober 2018 over Seats and Sofas

Goed geholpen door een vriendelijke man Douglas! Wij zijn tevreden met de nieuwe poten. Bedankt

8

Compliment van SSchaafstra op 10 januari 2019 over Seats and Sofas

Wij hebben een nieuwe bank gekregen. We zijn heel tevreden met de afhandeling van onze klacht door Seats and sofa's! Nogmaals bedankt!

8