Klacht: Schandalig behandeld

op 09 juli 2019 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een zogenaamd pantzerglas gekocht en op mijn nwe telefoon laten zetten bij mediamarkt. Een dag later zat er wat lucht onder en een barstje in het paztzerglas. Het koste me 35 euro. Toen ik er mee terug ging werd er gewoon gezegd ën wat moeten wij er mee. Heb hier afgelopen jaar voor 3000euro goederen gekocht. Het glas was het laatste ik kom hier nooit meer en ga wel naar BCC of cool bleu. Dit was bij Mediamarkt Almere.

Gewenste Oplossing:

Dat mediamarkt er gratis een nieuw glas op zet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kelly_12345