Klacht: retourzending zeer ingewikkeld en website werkt niet voor procedure

op 28 mei 2020 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

leverering duurde best lang. Alle artikelen veel te klein ondanks de grote van de maten. Nu wil ik de zending retour sturen maar website werkt niet. Kan geen bel afspraak in plannen en de pdf van retour zenden geeft aan dat het niet voor consument bestemd is en ik contact moet opnemen met de klanten service en dat is nu net niet mogelijk.

Gewenste Oplossing:

graag informatie over hoe ik het juiste retour formulier krijg en waar ik het wel heen moet sturen en een telefonisch contact of een duidelijke website.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bianca N