Klacht: Kinderwagen omgevallen

Sema90 op 02 mei 2023 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag om 14:30 nam ik de bus samen met mijn 2 kinderen eentje in de kinderwagen en eentje aan de hand, in herenwaard richting kralingse zoom bus 83. Toen de bus al aankwam normaal gesproken als er iemand met een kinder wagen staat doen ze de achterdeur open maar deze chauffeur deed dat niet. Nou ik dacht dan loop ik wel van voren naar midden toe en opeens deed hij de achter deur wel open en ik weer terug lopen en zodoende ingestapt. Met me kinder wagen en andere kind aan de hand. En op de plek waar de kinder wagen ook hoort te staan neergezet. En me andere kind ging gelijk ernaast zitten. De chauffeur reed erg hard met de bus ook met de bochten en al. En net tussen de 2 haltes in waar ik moest uitstappen neemt de chauffeur een te scherpe bocht waardoor mijn kinderwagen met me kind erin in voorovergevallen en mijn zoontje tegen de paal net voor de deur is geknald met zijn hoofd hij heeft gelijk een hele dikke bult gekregen en hij ging schreeuwen van de pijn en ik was helemaal in schok wist helemaal niet meer hoe ik moest reageren en wat moest zeggen en keek alleenmaar in de achteruitkijkspiegel van de chauffeer en hij keek geen een keer om of vroeg niet eens of het ging of er hulp nodig was en reed gewoon net zo hard door tot de halte waar ik moest uitstappen. En zelfs toen heeft hij niet gekeken of gereageerd of het wel gaat of er niks ernstigs aan de hand is. En ik ben gewoon maar uitgestapt zonder wat te kunnen zeggen wel proberen me kindjes te troosten zowel me zoontje die gewond is geraakt als me dochter die zo erg geschrokken is van de gebeurtenis! Ik ben bij kralingse zoom naar de balie van RET gelopen of klacht in te dienen en zei hebben me vertelt dat ik het beste via de site kan doen. Dat heb ik uiteindelijk ook gedaan alleen ik vind het echt niet normaal hoe de chauffeer heeft gehandeld en door is gegaan alsof er helemaal niks gebeurd is terwijl me kind in de bus liep te krijsen van de pijn!!!! Zulke mensen moeten geen andere mensen vervoeren. Als je niet eens even kan vragen of er hulp nodig is of dat het überhaupt wel gaat. Nadat ik was uitgestap nam ik nog foto van de buslijn en de busnummer en wanneer de chauffeur dat zag is tie ook gelijk doorgaan rijden!!!!!

Gewenste Oplossing:

In ieder geval even een exuses maken van zijn handeling op dat moment dat tie eigenlijk helemaal geen omkijk heeft gehad en de oogcontact heeft vermeden met mij!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sema90