Klacht: Reparatie duurt lang

op 15 augustus 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27 juli mijn telefoon door KPN laten opsturen naar E-repair met de melding dat mijn scherm kapot is en hij uitvalt door mogelijk vocht probleem.
Op 29 juli is de laatste update van E-repair: Diagnose is gesteld. Hierna is er tot nu toe (15-8-2016) geen update meer geweest. KPN heeft mij bij inlevering verteld dat het 10 werkdagen zou duren en dat ik dan mogelijk een nieuwe telefoon terug gestuurd zou krijgen i.v.m. dat ik mijn telefoon verzekerd heb. Helaas tot nu toe niks meer van enige telefoon vernomen.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik een update over mijn telefoon en wil ik weten wanneer ik hem of een nieuwe terug kan verwachten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-Repair.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-Repair.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marion90