Klacht: Reparatie duurt heel lang

op 22 juni 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik ben zeer ontevreden van service hier, ik heb mijn Samsung S6 Edge Plus binnen gedaan bij base en er werd mij gezegd dat ik op deze site moest kijken. Dus ik veronderstel dat jullie de Smartphone dan ook repareren. De oorzaak van de reparatie was dat de luidspreker gruisde… Dus waarschijnlijk nieuwe luidspreker. Ik wacht nu al bijna 5 weken op mijn smartphone… Dit vind ik helemaal niet normaal van een Smartphone van 800 euro dat se service zo slecht is. Voor mij is het simpel. Jullie zien mij nooit meer terug!

Service Score = 2/10

Mvg Dejager Jens

Gewenste Oplossing:

Meer op de hoogte gehouden worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-Repair.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-Repair.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jagere_30