Klacht: Rekening geblokkeerd

op 25 juli 2017 over Rabobank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg een brief thuis verzonden dat ik contact moet gaan opnemen, uiteindelijk neem ik de volgende dag contact op. Er word gezegd dat ik teruggebeld ga worden, ik hoor niets meer van ze 4 dagen later word mijn rekening geblokkeerd en willen ze niet opheffen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn rekening gedeblokkeerd word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rabobank

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rabobank nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Undercover99