Klacht: Refund nooit ontvangen

op 28 juni 2021 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de zoveelste vlucht wijziging van Vueling heb ik de tickets moeten annuleren. Na akkoord voor contante refund op 21 mei 2021 te hebben ontvangen, is het nog altijd niet terug gestort (max 7 dagen stond aangegeven). Verder lijkt Vueling via geen enkel kanaal (meer) te bereiken te zijn om hier contact over te zoeken en beland met iedere keer met de optie tot het her beluisterende van het bericht dat ik de informatie op de website moet zoeken of de verbinding te verbreken. Ik zou graag gewoon iemand willen spreken en het geld terug willen ontvangen.

Kan iemand mij hierbij helpen?

Met vriendelijke groet,
Valérie

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb en weet waar ik volgende keer iemand kan spreken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Valeriek89