Klacht: Refund Booking NO.: UMNBN

Ahmd Mahmoud op 27 april 2020 over Mytrip.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Drie week geleden heb ik refund gevraagd en heb ik ook U klanten service gebeld voor vergoeding (Refund) betreft mijn Booking nummer: UMNBN die moet normaal op 18 April 2020 reizen naar Amman-Jordan, maar dat gaat niet door betreft Corona Virus. En tot nu toe heb ik niks ontvangen. Geen vergoeding niks. Ik wil U vragen om dit probleem op te lossen anders neem ik de law procedure tegen U bedrijf. Ik hoor het van U graag. Alvast bedankt voor de moeite

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet tevreden omdat heb ik niks van U gehoord betreft mijn vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mytrip.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mytrip.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ahmd Mahmoud