Klacht: Programeerbare usb led koelventilator

op 04 juli 2017 over Alie-expres in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb als kadootje een Diy usb gadget mini usb ventilator flexibele programmeerbare led koeler koelventilator programmering usb ventilator led light gekocht. Vervolgens heb ik het geprobeerd te programeren dat ging goed maar de zelf geprogrameerde tekst werd onduidelijk geprojecteerd en het is niet te lezen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of een nieuwe die het wel doet

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alie-expres

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alie-expres nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tjeerd de Jong