Klacht: Producten niet ontvangen

op 18 december 2017 over Alie-expres in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Alie expres verkoper Bala baby first fidget cubes besteld in Juni en deze nog steeds niet binnen gekregen. Meerdere malen heb ik gevraagd of ik mijn geld terug krijg maar zegt ze me nog een paar dagen te wachten. Graag poging tot het terugstorten van mijn geld

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld of mijn producten binnen heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alie-expres

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alie-expres nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karimachafia36