Klacht: product betaald wordt niet verzonden email en telefoonnummer onvindbaar.

op 14 mei 2020 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

email ontvangen dat het product niet komt. Email beantwoord maar deze wordt niet ontvangen. In mijn account staan geen bestellingen. Als ik het volgende nummer 31-16432300 bel krijg ik een vage gast die wel blijkbaar het bedrag weet dat ik betaald heb en me vraagt om naar www.helpme.net te gaan.Dit vertrouw ik niet en geef dit ook aan. Ik vraag een paar keer om een emailadres van Amazon. De hoorn wordt erop gegooid.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb van de bestelling die geannuleerd door het volgende emailadres; [email protected]

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lccwitjes