Klacht: post niet aangekomen

op 01 februari 2014 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

voor de zoveelste keer zijn de door ons verzonden (brievenbus) poststukken niet aangekomen. Omdat dit niet de eerste keer is, begint dit wel een ergernis te worden. Voor pakketpost zijn er gelukkig alternatieven welke tot op heden wel naar volledige tevredenheid afgehandeld zijn. Voor brievenbuspost werkt dit echter niet op dezelfde manier: U steekt uw belangrijke en of waardevolle melding in de oranje postbus waarna u een 50/50 kans heeft dat deze de ergens in de komende 5 (werk-) dagen (-1 werkdag natuurlijk… want Maandag….endanwerktniemand…) aankomt….. en vervolgens blijkt dat het NIET aankomt. Bij navraag blijkt niemand iets voor u te kunnen betekenen….

Conclusie is: Slecht.. Schaam u diep. als de hoeveelheid verloren poststukken van ons kleine bedrijf enige indicatie is van de totale hoeveelheid verloren poststukken, heb ik zomaar het vermoeden dat half Nederland het komende jaar gratis kan stoken op het door postnl verzamelde papier.

….Heel erg slecht.

Gewenste Oplossing:

Doe uw werk naar behoren, dan is er niets aan de hand.

(wij spreken niet over "moeite", "kosten", "gederft inkomen" en "uren".... doe wat u belooft)

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb PostNL een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van

4 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. Wilt u met ons contact opnemen via Twitter @PostNL , Facebook.com/PostNL of kijk op onze website www.postnl.nl. Hier vindt u ook de overige contactgegevens van onze klantenservice.

Bericht van

4 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. Wilt u met ons contact opnemen via Twitter @PostNL, Facebook.com/PostNL of kijk op onze website www.postnl.nl. Hier vindt u ook de overige contactgegevens van onze klantenservice.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

PostNL

Heeft op 26 november 2014 om 11:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Tabak,

Sinds 1 november neemt PostNL ook de klachten in behandeling die op de site van Klacht.nl worden ingediend.

Omdat uw klacht al lange tijd geleden is geplaatst, gaan wij ervan uit dat deze verouderd is of op een andere wijze al is opgelost.

Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL, dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice: http://www.postnl.nl/klantenservice

Met vriendelijke groet,
PostNL

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Yaron01