Klacht: Politie kan niet gebeld worden

op 10 juli 2021 over Budget Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De politie kent twee nummers: 112, alleen voor nood, en 0900-8844. Heb een abonnement met onbeperkt bellen/data. Echter het 0900 nummer van de politie is geblokkeerd. Heb verzocht dit aan te passen omdat het hier om een essentieel nummer gaat, echter Budget Mobiel weigert dat omdat dit nummer over dezelfde kam als andere 0900 geschoren wordt. Ik heb geen interesse in andere 0900 nummers. Wil wel de politie kunnen bellen. Heb verzocht dit intern te escaleren, en dat wordt geweigerd. De wereld op z’n kop!

Gewenste Oplossing:

Indien ik wel de politie kan bellen met mijn abonnement.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Budget Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Budget Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TatianaV