Klacht: Playstation 4

op 01 december 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

27-11-2016 een playstation 4 besteld voor €299,- met 20 euro cashback, op de website stond duidelijk voor 22.00 besteld volgende dag in huis.
Nu heb ik natuurlijk wel respect voor de drukte bij mediamarkt door de actie Black friday. Maar vandaag is het 1-12-2016 en heb ondertussen al gemaild en geen antwoordt gekregen en telefonisch is het helemaal een ramp om iemand aan de lijn te krijgen!! EN NU HEB IK NOG STEEDS NIKS…. maar meneer mediamarkt heeft wel al bijna een week 299 euro op zijn rekening staan.

Gewenste Oplossing:

Zeer snelle levering, en ik hoop dat de mediamarkt nog met een oplossing komt om het goed te maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raymond1980