Klacht: Plaatjes op pakjes sigaretten

op 01 augustus 2016 over JPS in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds kort zijn de pakjes sigaretten voorzien (van de meest onsmakelijke) plaatjes. Het is mijn eigen keus om te roken. Het is ook mijn eigen keus om deel te nemen aan het verkeer evenals het drinken van alcohol.

Ik word ongevraagd geconfronteerd met de meest bloederige plaatjes. Dit terwijl ik een fobie heb voor bloed en bij de gedachte hieraan al flauwval. Ik word ongevraagd geconfronteerd met blote lichamen. Dit terwijl ik zwaar christelijk gereformeerd ben en dit niet past binnen mijn geloof.

Echt een absurd ontmoedigingsbeleid.

Gewenste Oplossing:

...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Apenbroodje