Klacht: Nieuwe scheerkop met defect geleverd.

BertN op 15 augustus 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na levering van een nieuwe scheerkop bleek tijdens gebruik dat één van de kunststof borgringen niet goed is. Gevolg is dat één van de scheermesjes tijdens het scheren telkens los komt. Hierover telefonisch contact gehad en een foto gemaild. Na intern overleg kreeg ik het voorstel om de defecte scheerkop te retourneren waarna ik een nieuwe zou ontvangen. Dit zou een kleine week gaan duren. Op mijn herhaaldelijk gestelde vraag hoe ik mij in die dagen moest scheren bleef het antwoord uit. Uiteindelijk kreeg ik letterlijk geen keuze en heb ik onder protest (met mededeling dat ik een klacht ga indienen en deze ook via internet publiekelijk bekend zal maken en zal neerleggen bij de Consumentenbond) ingestemd met de voorgesteld procedure. En dat voor een scheerkop slechts 67,99 Euro (die inkoop waarschijnlijk een fractie daarvan kost en na retourontvangst door Philips naar alle waarschijnlijkheid zo de vuilnisbak in gaat. Philips onwaardig!! Dit is het laatste apparaat/onderdeel is dat ik van Philips koop.

Gewenste Oplossing:

Ik heb verzocht mij eerst een andere scheerkop te sturen, waarna ik direct de defecte scheerkop zou retourneren. Hier viel niet over te praten. Ik wil dat Philips mij eerst de nieuwe scheerkop stuurt zodat in niet een kleine week met een ongeschoren kop hoef rond te lopen.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door