Klacht: pensioenverevening na echtscheiding

op 22 november 2016 over Nationale Nederlanden in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Nationale Nederlanden in behandeling genomen

Bericht van Nationale Nederlanden

1 jaar geleden - Geachte mevrouw Sol, Bedankt voor uw bericht via de Klacht.nl. U mag uw mail sturen naar webcare@nn.nl. Ik zorg er dan voor dat deze wordt beantwoord. Groet, Eva, Webcare Nationale-Nederlanden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Nationale Nederlanden een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Nationale Nederlanden

Heeft op 29 november 2016 om 11:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Sol,

U wilde graag een mailbericht over uw pensioenpolis beantwoord krijgen. Ik heb u voorgesteld uw mail naar mij te zenden voor verder behandeling.

Ik heb nog niet van u vernomen na mijn bericht van 22 november 2016. Zonder uw tegenbericht vandaag ga ik ervan uit dat u inmiddels op een andere manier bent geholpen. Mocht ik u toch nog kunnen helpen, hoor ik dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

Eva,
Webcare Nationale-Nederlanden

Alle klachten die gemeld zijn door Johanna J. Sol