Klacht: Pakketje nooit aangekomen

op 22 mei 2020 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We zijn al een maand aan het wachten op ons pakketje. Het was in België en is toen weer teruggestuurd naar China. Enkele weken later zagen we dat het bij de duana zat zonder factuur. Nu weten we niet wat we moeten doen want het was een dure bestelling.

Bij de tweede bestelling die we hebben gemaakt, was het pakketje verkeerd geleverd. We hadden echter geluk dat we de mensen kenden en hun hadden ons opgebeld. Anders hadden we het nooit gehad. Ook was de tweede bestelling en dag later besteld en hebben we deze toch als eerst gekregen

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn pakketje eindelijk heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Taneebockfn