Klacht: Pakket spoorloos

Marrypostmus op 05 juli 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag is de bezorger geweest coor mijn pakket, helaas heb ik hem gemist. Lag een brief in de bus ligt bij de buren op nummer 22. Dat kan ten eerste niet want ik ben zelf nummer 22 . Bij de buren geweest op 20 en 24. Geen paket ontvangen. Waar is mijn pakket gebleven. Ik ga niet heel de straat afstruimen om te zoeken naar mijn pakket !!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket heb ontvangen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marrypostmus