Klacht: Pakket nog niet ontavangen

op 11 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 21 april fitness apparatuur gekocht via Gorilla sport. Volgens Gorilla sport is deze pakket naar DPD gestuurd op 23 april en het pakket zou uiteraard op 30 april bij mij thuis zijn. Het is nu 11 mei en mijn pakket is nog niet binnen, via de track and trace site van DPD is mijn pakket bij een depot in Duitsland geleverd. Ik heb DPD klant service van DPD gebeld en niemand neemt op meer dan 15 min in de wachtlijn. Ik heb besloten om deze klacht naar DPD te gaan sturen via de mail. Wat een gekte PFFF !!

Gewenste Oplossing:

IK BEN HELEMAAL NIET TEVREDEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wonder20