Klacht: Pakket niet ontvangen

op 18 mei 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

5 mei bestelling geplaatst zou binnen 3 werkdagen worden bezorg, nu vandaag18 mei nog niks ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar en via chat gaven ze aan dat er iets niet klopt met de bestelking maar verder niks meer van gehoord. Ondertussen 100 euro lichter en niemand die er wat aan doet…. schandalig!!!

Gewenste Oplossing:

Al ik me geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door P van Grondelle