Klacht: pakket niet geleverd, dan vermist dan beschadigd en nu weer vermist

boze dpd exklant op 30 juni 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door mij werd een pakket naar mijn ander adres in Duitsland gestuurd zodat ik niet hoefde te slepen aangezien ik met de trein ging, Pakket was al lang onderweg, ik alweer naar Nederland maar man nog daar. Toen kwam bericht ze zouden uitleveren, via de live tracker zagen we ze bijna in de straat, en daarna zo weer weg… Dus een afhaalpunt ingevuld, bevestiging gekregen maar kwam ook daar niet aan. uiteindelijk zei Dpd nl oakket is zoek svp schadeformulier invullen.Gedaan, weer niks,. Dpd duitsland wist te melden is beschadigd, we verpakken opnieuw en gaat naar afzender. Wederom niks.

Gewenste Oplossing:

Mijn pakket op een van de twee adressen of me uitbetalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door boze dpd exklant